ПРАВИЛА
і ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
під час дистанційного огляду у лікаря-дерматовенеролога
в День діагностики меланоми 2021
ПРАВИЛА
користування сайтом stop-melanoma.net
1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1. Сайтhttps://stop-melanoma.net/

1.2. Адміністрація – Приватне підприємство «Інститут дерматокосметології доктора Богомолець» (код ЄДРПОУ 31407815).

1.3. Клієнт – фізична особа, що зареєструвалася на Сайті з метою отримання Консультації по наданій Заявці.

1.4. Лікар – фізична особа, що зареєструвалась на сайті, має освіту лікаря-дерматовенеролога, лікаря-онколога, лікаря-хірурга або лікаря загальної практики-сімейного лікаря і володіє достатніми знаннями, навичками і досвідом для консультування Клієнтів за їх Заявками.

1.5. Заявка – документ оформлений Клієнтом, що включає в себе сукупність відомостей, наданих Клієнтом, в тому числі фотографії, що передаються Лікарям зареєстрованим на Сайті.

1.6. Консультація – Набір рекомендацій від Лікарів що розглянули Заявку Клієнта оформлений у вигляді консультативного висновку.

1.7. Обліковий запис – унікальне ім'я користувача (логін) і пароль для авторизації Користувача на сайті.

1.8. Реєстрація – процедура заповнення Клієнтом, необхідної для створення Облікового запису. При реєстрації Клієнт вказує своє унікальне ім'я (логін) з числа доступних для реєстрації та пароль доступу. Подальша ідентифікація Користувача здійснюється на основі логіна і пароля

2. МЕТА

2.1. З метою поширення серед населення інформації про способи запобігання розвитку меланоми, Адміністрація надає можливість Клієнтам отримати безкоштовну консультацію від Лікарів, інформацію про меланому, рак шкіри та способи їх раннього виявлення та профілактики.

3. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

3.1. Клієнт зобов'язується:

3.1.1. Своєчасно повідомляти Адміністрацію про будь-які зміни в Інформації про Клієнта.

3.1.2. Надавати достовірні дані. В разі виявлення невірних даних Адміністрація має право заблокувати обліковий запис Клієнта на Сайті.

3.1.3. Пацієнту забороняється створювати декілька Облікових записів. При виявленні дублікатів такі Облікові записи будуть видалятися.

3.1.4. Не розголошувати персональні дані третіх осіб, що стали йому відомі при використанні Сайту.

3.1.5. Не використовувати без отримання письмової згоди від Адміністрації фото та відеоматеріали отримані при використанні Сайту.

3.2. Клієнт має право:

3.2.1. Заповнювати та подавати Заявки на отримання консультації.

3.3. Адміністрація зобов'язана зберігати конфіденційність персональних даних наданих Клієнтом.

3.4. Адміністрація має право:

3.4.1. Без попередження Клієнта вносити зміни у Сайт та ці Правила.

3.4.2. Обробляти будь-якими способами персональні дані Клієнтів, в тому числі фото та відео матеріали, а саме включати їх до баз даних, передавати та іншим третім особам, з метою систематизації, надіслання інформації рекламного та/або не рекламного характеру та/або будь-яких інших цілей, що не суперечать законодавству України.

3.4.3. Проводити маркетингові заходи, в тому числі, шляхом надсилання Пацієнту на його електронну пошту та/або у вигляді sms повідомлень.

3.4.4. Залучати до надання послуг відповідно до даних Правил будь-яких третіх осіб.

3.5. Адміністрація не є роботодавцем Лікарів за цим Договором.

3.6. Всі претензії, щодо якості наданих послуг Пацієнт має право пред'явити напряму Лікарю.

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
та захисту персональних даних
(далі – «політика»)
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Сайт https://stop-melanoma.net/ (далі по тексту – Сайт) належить ПП «Інститут дерматокосметології доктора Богомолець» (далі – Компанія).

1.2. З метою поширення серед населення інформації про способи запобігання розвитку меланоми, Компанія прагне створити безпечні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача, захищаючи конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, за допомогою яких користувача ідентифіковано або може бути конкретно ідентифіковано)

2. ВИДИ ОБРОБЛЮВАНИХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

2.1. При використанні користувачем сервісів Сайту Компанією здійснюється обробка таких даних користувача:
- даних, які користувач надає при заповненні реєстраційних форм і в процесі користування сервісами;
- файлів cookie;
- ір адреси користувача;
- параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

2.2. Компанія збирає тільки ті персональні дані, які свідомо і добровільно надані користувачем як суб'єктом персональних даних в цілях використання сервісів Сайту (наприклад, ім'я та прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать і т.д.), що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до мети їх обробки, зазначеної в цій Політиці.

2.3. Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту (наприклад, про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті).

2.4. При відвідуванні сайту Компанія фіксує всі входи користувача в систему.

3. ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Обробка і зберігання наданих користувачем персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в Базі персональних даних або в окремій таблиці Бази даних Сайту.

4. ЦІЛІ ОБРОБКИ / ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

4.1. Персональні дані використовуються в цілях забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту відповідно до законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», а також відповідно до Правил використання Сайту та інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

5. ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE

5.1. Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача (наприклад, комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт).

5.2. Файли cookie можуть бути постійними (зберігаються в комп'ютері до моменту видалення їх користувачем), або тимчасовими / сесійними (зберігаються тільки до закриття браузера). Також, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) і сторонні (встановлюються іншими сайтами).

5.3. Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів по суміжних бізнесах для того, щоб вони надавали якісну таргетовану рекламу.

5.4. Компанія використовує cookie-файли сторонніх сервісів і сервісів аналітики.

5.5. Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються цими сервісами. Всі необхідні відомості про їх використання можна дізнатися, відвідавши відповідний ресурс:
- Умови використання Google Analytics – http://www.google.com/analytics/terms/ru.html
- Політика конфіденційності сервісу Gemius викладена на сторінці – http://www.gemius.com.ua/politika-konfidencialnosti.html
- Політика у сфері конфіденційності та персональних даних Bigmir – http://info.bigmir.net/privacy_policy

5.6. Повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при використанні файлів cookie. Відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до змісту і до неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

5.7. Якщо користувач не погоджується з використанням файлів cookie або навмисно видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідувані Сайту користувачеві буде повторно запропоновано включення і використання файлів cookie.

5.8. Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі, а також є власністю Компанії.

6. ВЗАЄМОДІЯ САЙТУ З ІНШИМИ РЕСУРСАМИ

6.1. При використанні користувачем сервісів на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших Інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі Інтернет-ресурси та треті особи можуть отримувати Ваші дані. Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати й обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача.

6.2. Використання інших сервісів Компанії необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини перегляду, активності користувачів. Дані, отримані від таких сервісів, Компанія не зберігає і не обробляє.

6.3. Відповідно, якщо користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені послуги отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта або профілю, очистити файли cookie (через свій браузер).

7. БЕЗПЕКА НЕПОВНОЛІТНІХ

7.1. Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів.

8. ВЗАЄМОДІЯ КОМПАНІЇ З ТРЕТІМИ ОСОБАМИ

8.1. Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в законодавстві України та в даній Політиці.

8.2. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (в інформаційних і / або рекламних цілях). При переході користувачем за посиланням на інші веб-сайти дію цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься.

9. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

9.1. Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Компанії.

9.2. Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення.

9.3. Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

10. ПРАВА СУБ'ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Суб'єкт персональних даних має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010 р., а саме:
- знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
- на доступ до своїх персональних даних;
- отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
- пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
- пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
- на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
- звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
- вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
- відкликати згоду на обробку персональних даних;
- знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
- на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

Для поновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Вами надано Компанії згідно цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються компанією, будь ласка, звертайтеся до Компанії.

11. ЗМІНИ В ПОЛІТИЦІ

11.1. У цю Політику, періодично і без попереднього повідомлення користувача про це, можуть вноситися зміни та доповнення, у тому числі, при зміні вимог законодавства.

11.2. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.

Made on
Tilda